Ecografe.ro - Aparatura medicala
  • 35
  • 36
Produse
Cos de cumparaturi
Produse in cos: 0
Oferta Speciala
Mindray DC N3 - Ecograf Doppler color digital Mindray DC-N3 - Promotie 15% pana pe 30 Noiembrie
Mindray DC N3


toate ofertele speciale
Parteneri

Aparatura medicala - Intro Design


Ultrasonic este o firma foarte activa pe piata de aparatura medicala din Romania, avand 2 sedii in tara si unul in Bucuresti, o echipa experimentata de reprezentanti de vanzari si service.

Specializarea noastra o constituie ecografele si aditional prezentam clientilor nostri oferte excelente si pentru alte tipuri de aparate.

O preocupare constanta a noastra a fost sa oferim aparate noi, moderne cu specificatii avansate, totodata prin mentinerea unui nivel foarte scazut al preturilor, cu sprijinul producatorilor.

Cu mandrie afirmam faptul ca am reusit sa dam dovada de mult profesionalism si de promptitudine in ceea ce priveste numarul mare de ecografe instalate, medicii de diverse specialitati preferand utilizarea aparatelor furnizate de noi, iar producatorii parteneri au fost incantati de realizarile noastre.

Va invitam sa vizitati acest site, pe care veti putea gasi detalii despre aparatele noastre de ultima generatie, iar pentru achizitionarea produselor venim in intampinarea dumneavoastra cu oferte de leasing si de buy-back.

Echipa Intro - Aparatura Medicala

Home | Stiri si noutati | Contact
Ecografe Doppler color | Ecografe alb negru | Ocazii
Aparatura medicala Ultrasonic Romania
Ultrasonic nu pune la dispozitie aparatura medicala second hand
Protectia Datelor